Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sunny te aşteaptă la Roaba de Cultură!

SUN PLAZA
15 iul. - 15 iul.

Picnicul în picioarele goale din Parcul Herăstrău devine tradiţie. Aflat la a treia ediţie, marele picnic dedicat părinţilor şi copiilor şi-a propus să transforme pajiştea de la Roaba de Cultură în cel mai mare loc de joacă în aer liber şi să adune laolaltă peste 2500 de familii din Bucureşti şi zonele limitrofe.
Picnicul de anul acesta va avea loc în data de 7 iulie, şi inseamnă: ateliere creative şi jocuri, muzică, spectacole de teatru, concursuri şi multe altele. Toate pregătite cu un singur scop: încurajarea celor mici de a explora lumea din jurul lor şi de a le stimula creativitatea şi autonomia, dar şi a părinţilor de a-i susţine în a descoperi şi a experimenta singuri.

Participarea la marele picnic în picioarele goale şi la toate atelierele organizate în zonele de entertainment (listate mai jos) va fi gratuită atât pentru copii cât şi pentru părinţi.  Sigură recomandare pentru invitaţii mici şi mari este să vină pregătiţi de acasă doar cu mâncare, set-up-ul de picnic şi cu multă voie bună.

Hai să te distrezi cu Sunny pe 15 iulie!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor