Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Surprize de iunie la Gymboland

GYMBOLAND
23 mai - 3 iun.
Parter

Ziua Copilului ține 3 zile! Cel puțin la Gymboland. Rainboy Party, Carnival Party, Colors Party, Hawaii Party, Magic Party sau Pirate Party fac parte din petrecerile tematice care vor avea loc pe 1, 2 și 3 iunie în toate locurile de joacă Gymboland. Toți prichindeii sunt așteptați să descopere surprizele puse la cale de Pogo și să se aventureze în atelierele creative și activitățile distractive desfășurate doar în acest weekend. Personaje de poveste vor completa decorul tematic al fiecărei petreceri, iar fiecare moment la Gymboland va fi ca o aventură pe un tărâm magic. Mai mult, programul de surprize continuă cu deschiderea unui nou loc de joacă Gymboland, în Sun Plaza.

Ca experiența să fie completă, cu o singură brățară de acces achiziționată, copilul tău va avea acces la toate petrecerile din locațiile Gymboland, desfășurate în acea zi. Va fi  ca un circuit de petreceri distractive la care cel mic are acces total. Astfel, copilul tău va putea să experiementeze activități cât mai diverse. Va putea să-și facă programul lui personalizat de activități în funcție de ce va prefera de la fiecare locație Gymboland.

Noua locație Gymboland din Sun Plaza este un spațiu ideal pentru cei mici, care stimulează imaginația și îl introduce pe cel mic în lumea fascinantă a jocurilor arcade. Designul inovator al locului de joacă este completat de aparatele de jocuri și de ecranele speciale și interactive, care le vor permite celor mici să câștige o serie de premii.

Verifică programul de activități din noua locație Gymboland și adu-l pe cel mic să descopere atelierele de creație, concursurile, paradele de costume, facepaintingul, petrecerile tematice și show-urile de talente.

Descoperă harta petrecerilor Gymboland speciale pentru Ziua Copilului și vizitează și noul loc de joacă din Sun Plaza!

SunPlaza-poster1st-june-1400x2000px

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor