Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

În vacanță, fii în siguranță!

SUN PLAZA
15 iun. - 15 iun.
Etajul 1
12:00-16:00

Vineri, 15 iunie 2018, în intervalul orar 12:00-16:00, la Sun Plaza, etajul 1, va avea loc o activitate ce va marca intrarea oficială în vacanța de vară, intitulată: ”În vacanță, fii în siguranță!”.

Manifestarea este dedicată în special copiilor din ciclul primar și se va desfășura pe baza unor ateliere de informare susținute de reprezentanți ai Poliției Capitalei, din structurile: Prevenire, Rutieră, Criminalistică.

Copiii vor învăța riscurile unor comportamente precum plecarea din școală sau de acasă fără știrea cadrelor didactice sau a părinților, practicarea unor jocuri aparent inofensive, dar care pot răni precum trasul scaunului sau împinsul pe scări, vor învăța să circule corect pe stradă ca pietoni sau ca pasageri în mașină. Nu în ultimul rând, vor deprinde abilități de mici detectivi, vor învăța despre amprente și despre modul în care se pot apăra de persoanele cu gânduri infracționale.

La finalul activității, fiecare copil va primi câte o insignă de ”Polițist junior” și câte o caschetă de polițist, ca recompensă pentru implicare și un îndemn ca în viitor să se gândească că o meserie frumoasă, salvatoare de vieți, poate fi cea de polițist.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor