Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Workshop Solacium Pharma & Bebe Tei

BEBETEI
2 iul. - 3 iul.
Etajul 1
10:30

Sunt atâtea lucruri pe care un părinte trebuie să le aibă în vedere atunci când îngrijeşte un bebeluş! Igiena trebuie să fie, însă, o prioritate. Toţi părinţii trebuie să fie conştienţi de riscul la care îl expun pe bebe dacă nu îi oferă o îngrijire corectă şi nu îi asigură un mediu igienic în care să se dezvolte.

Fără o bună igienă, copilul este expus la viruşi şi bacterii, contactând mai uşor boli. Acest lucru se datorează faptului că bebeluşii nu au un sistem imunitar îndeajuns dezvoltat, făcându-i mai vulnerabili. Una dintre cele mai bune metode de minimalizare a riscului de îmbolnăvire este asigurarea celor mai înalte standarde de îngrijire şi toaletare.

Solacium Pharma şi Bebe Tei va invită la evenimentul dedicat mămicilor şi viitoarelor mămici în care invitatul de onoare, dna. doctor pediatru Ana Culcer, va vorbi despre Îngrijirea şi Toaletarea Corectă a Bebeluşului şi Copilului.

Vă steptam la eveniment cu: tombolă pentru invitaţi, concursuri cu premii, demonstraţii şi educaţie, pe 2 şi 3 iulie, începând cu ora 10:30, în Centrul Comercial Sun Plaza – intrarea Cinema City. Puteţi să vă înscrieţi la eveniment, aici: http://goo.gl/rdajqF.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor