Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

FOREVER 21 prezintă colecția semnată KENDALL + KYLIE

Moda este despre a face fiecare zi extraordinară, așa cum brandul dedicat tinerilor, FOREVER 21, o face în 57 de țări diferite din lume, fiind o destinație unică pentru cele mai cool și mai în vogă ținute.

Acum, FOREVER 21 este pe cale să creeze valuri de entuziasm printre fanii săi prin aducerea celui mai în vogă și celebru brand, în țările europene selectate: colecția KENDALL + KYLIE, cu accesorii și articole de îmbrăcăminte iubite de milioane de fani, semnată de cele mai influente surori fashioniste din zilele noastre.

Fenomenele pop culture, Kendall și Kyle, dau tonul în modă și combină, în cadrul acestei colecții, elemente variate care se regăsesc în stilul lor personal. Croielile sofisticate, clasice, feminine sunt realizate în maniera elegantă și contemporană a lui Kendall, în timp ce Kylie aduce originalitatea eclectică și o amprentă a faimoasei sale laturi jucăușe.

Începând cu data de 12 aprilie, cei care vor vizita magazinele FOREVER 21 selectate vor avea ocazia să își creeze propria ținută semnată KENDALL + KYLIE, alegând dintr-o varietate de stiluri și croieli clasice. Articole vestimentare de bază, concepute să se potrivească pentru orice tip de siluetă, ținute pentru petrecere dedicate iubitorilor modei urbane, rochii bodycon, bustiere sport, jachete bomber și rochii mess sunt câteva dintre elementele confortabile, dar remarcabile, ce vor fi disponibile pentru toți cei care își doresc un look unic.

Prețul produselor pornește de la 39.90 RON și poate ajunge la 249.90 RON. Colecția exclusivă KENDALL + KYLIE pentru FOREVER 21 va fi disponibilă în magazine începând cu 12 aprilie, ora 10:00.