Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

„L’amour de toi meme”, colectia Meli Melo – Paris Fall/Winter 2021

L’amour de toi meme este numele colectiei Meli Melo Paris de toamna-iarna 2021, creata pentru tine, pentru starea de bine si echilibru, pentru momentele tale speciale petrecute cu tine insati, dar fara a renunta la outfit-urile in tendinte, accesoriile din noile colectii si atentia la detaliile care te anima de fiecare data.

Aceasta dezvaluie o selectie de piese vestimentare si accesorii in tonuri si culori naturale, kaki, bejuri, animal print, cat si deux piece-uri in tonuri indraznete de albastru, trench-uri si rochii lejere.

Dintre piesele vestimentare ale colectiei L’amour de toi meme se remarca cardiganul cu perle aplicate si palariile din lana. Impreuna, acestea alcatuiesc tinute cosy, perfecte pentru noul sezon. Bijuteriile fantezie se prezinta sub forma de coliere masive, cu zale supradimensionate, metalice sau din material acrilic, dar si inele statement. Cerceii si bratarile completeaza, in acelasi stil, look-ul Meli Melo propus pentru noul sezon.

Pentru toamna aceasta, gentile propuse sunt de dimensiune medie,compacte, in tonuri de gri, cu aplicatii metalice, cat si cu accente animal print.

Piesele din colectia sezonului FW’21, L’amour de toi meme, se gasesc incepand cu 9 septembrie, in magazinele Meli Melo Paris si online pe melimelo.ro.

●●●

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 63 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco,  4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), precum si online shop-ul melimelo.ro.