Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

LEVI’S® HIGH LOOSE ȘI LEVI’S® STAY LOOSE

Pentru sezonul de toamnă/iarnă 2020, Levi’s® îmbrățișează ținutele relaxate cu un nou model din denim, atât pentru ea, cât și pentru el: High loose și Stay Loose. High Loose este inspirat din stilul anilor ’70, dar și de vibe-ul anilor 2000, cu talie înaltă, larg și drept pe picior, un model ce alungește silueta și creează o ținută statement. High Loose depășește limitele a ceea ce poate însemna o pereche obișnuită de jeans. Este un item ce ia ce este cel mai bun din modele din denim Baggy, Dad și Ribcage, realizând  mixul perfect pentru o siluetă sofisticată contemporană.

High Loose este unul dintre cele mai noi item-uri de care suntem foarte entuziasmați. Este feminin și oferă un look măgulitor, deoarece se așează natural pe talie, este lejer pe șolduri și drept pe picior. Este un model ce evidențiază foarte bine talia, dar nu este strâns pe corp. Astfel că, se încadrează perfect în nostalgia trendurilor anilor 2000 pe care le vedem în perioada aceasta. – Jill Guenza, VP, Global Women’s Design la Levi’s®.

Colecția de toamnă/iarnă pentru El aduce în prim plan Levi’s® Stay Loose. Un item pentru un stil relaxat, ce se așează în mod natural pe șolduri și coapse, este modelul ce ne reamintește de estetica și nostalgia anilor ’90, în timp ce surprinde și stilul contemporan.

“Stay Loose este modelul de jeanși perfect pentru trendul ținutelor relaxate, ce îmbrățisează atât stilul, cât și confortul. Larg pe picior, puțin taper și cu vibe-ul anilor ‘90, Stay Loose este un jeans foarte contemporan. ” —Janine Chilton-Faust, Global VP of Men’s Design la Levi’s®.

Disponibil în variantă normală – Stay Loose se așează în mod natural peste adidași și accentuează o siluetă extrem de relaxată și doar puțin taper, pentru a nu transforma ținuta în una foarte bufantă. Stay Loose vine cu modelul prespălat indigo decolorat.

Pentru a întregi ținuta, modelul Stay Loose Jeans se potrivește foarte bine cu Stay Loose Trucker, probabil cel mai cool și stylish item, mulțumită unui fit relaxat, cu buzunare joase și proporții exagerate.

Colecție realizată responsabil:

Întreaga colecție High Loose pentru Ea, dar și Stay Loose pentru El este realizată din fibre de cânepă, una dintre primele colecții Levi’s® Red  Tab ce este produsă din această țesătură. Cânepa este tratată astfel încât să aibă imaginea și textura bumbacului. Cum cânepa necesită mai puțină apă, mai puține chimicale și mai puțin pământ pentru a crește, prin comparație cu bumbacul, acest lucru face ca jeanșii produși din cânepă să fie o soluție mai sustenabilă față de tradiționalii jeanși din bumbac.