Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

#MadeToBeDifferent – colectia Lee Cooper de primăvară-vară 2016

Chiar dacă piesele colecțiilor sale sunt perfect ancorate în prezent, Lee Cooper nu uită în niciun an de cei trei piloni pe care și-a construit identitatea: spiritul britanic, cultură muncii și muzică, oferind publicului său haine care le combină perfect pe toate cele trei.

#MadeToBeDifferent

Lee-Cooper-primavara-vara-2016(4)Având ca punct de plecare diversitatea londoneză din partea de est a Londrei, colecția Lee Cooper de primăvară-vară 2016 celebrează diversitatea și unicitatea. Colecția se concentrează în mod special pe cei care aleg să poarte articole ale acestui brand pentru a-și exprima personalitatea, dar și pentru a se simți bine îmbrăcați în aceste haine și pentru a îndrăzni să fie altfel decât restul oamenilor din jurul lor.

Pentru a intra și mai mult în atmosfera colecției, Lee Cooper aduce în acest sezon o campanie cu un aer ultra relaxat. Aceasta pune pe același plan zona modei cu cea a pasiunilor personale și a bucuriei de a fi împreună cu prietenii apropiați, promovând în atât cultivarea propriei identități, cât și curajul de a încerca ceva nou, curaj ce se potrivește perfect generației de azi. O escapadă de weekend, după o săptămână agitată la birou, îmbrăcați în haine versatile, potrivite nu doar peisajului citadin, ci și unei ieșiri din agitația urbană, reprezintă prima alegere pentru ținerii de azi, care vor să profite de timpul liber și de momentele petrecute cu cei dragi. Atmosfera e de vacanță, nu există presiune și constrângeri, deadline-urile sunt temporar uitate, iar tot ceea ce contează pe moment este chiar acolo, printre prieteni.


O colecție de haine versatile

MADE TO BE DIFFERENT este conceptul sub care stă cea mai nouă colecție Lee Cooper, colecția de primăvară-vară 2016. Aceasta celebrează diversitatea și unicitatea și înglobează elemente clasice și moderne, rămânând fidelă stilului relaxat și effortless specific brandului britanic, dar și materialelor de calitate și detaliilor care imprimă valoare pieselor de îmbrăcăminte și accesoriilor Lee Cooper.

Cu un stil proaspăt și eclectic, influențat de primele generații de localnici ai zonei estice londoneze, colecția se adresează tinerilor întreprinzători și activi de azi, care sunt dominați de spirit artistic și care nu se tem să încorporeze în look-urile lor atât piese clasice, ce nu ies niciodată din trend, ci și articole foarte moderne, specifice perioadei în care ne aflăm.

Hainele acestei colecții sunt gândite pentru oamenii care vor să fie unici, care aleg să se identifice cu un anumit stil de viață și care își propun să se bucure cât mai mult de prezent. Prin intermediul aspectului exterior, oamenii își pot exprima și mai bine personalitatea, iar alegerea pieselor Lee Cooper le permite să fie ei înșiși și să nu se teamă de presiunea socială. Totodată, purtate într-un anume fel, hainele lasă la vedere chiar mai multe din personalitatea purtătorului, iar accesoriile menite să acentueze look-ul contribuie în egală măsură la reliefarea acelor caracteristici care îi creionează portretul.


Lejeritate, libertate, relaxare și socializare

Lee-Cooper-primavara-vara-2016(10)Lejeritatea, libertatea, relaxarea și socializarea reală, nu cea virtuală, sunt elementele cheie în jurul căreia a fost construită această colecție de primăvară-vară 2016. Piesele clasice Lee Cooper, de genul pantalonilor din denim, al tricourilor simple cu guler, al cămășilor din țesătură chambray sau cu imprimeu pepit ori al puloverelor fin tricotate, cu guler en coeur, și-au păstrat aspectul care le-a consacrat, fiind aduse în contemporan prin detalii de croială sau textură, specifice timpurilor actuale. Lor li se alătură piese de inspirație etno, stilizate, dar și piese foarte moderne, așa cum sunt salopetele, pantalonii scurți cu manșete răsucite, hanoracele sport, jachete matlasate, gecile de piele, vestele de fâs, rochiile minimaliste din denim, sacourile smart-casual care se pretează la diverse combinații. Nu a fost uitat denimul prespalat și blugii cu evidente elemente de uzură. Zona de denim nu omite în acest sezon cele două stiluri clasice Harry & Pearl, confecționați din țesături de culoare negru foarte închis sau din denim prespalat.

Albul, bleumarinul, albastrul deschis, roșul, negrul, griul și rozul sunt culorile cheie ale colecției. Detaliile sunt date de logo-ul roșu cu numele brandului, care este amplasat pe buzunarele pentru monede, limba bocancilor sau pe jachetele din denim, dar și inițialele Lee Cooper ce se găsesc pe capse, pe accesorii ori pe puloverele tricotate.

Cu spiritul verii captat perfect de fantasticul decor estival din insula spaniolă Fuerteventura, care face parte din arhipeleagul Insulele Canare, campania locală Lee Cooper pune accent pe relaxarea alături de prieteni după o zi grea de muncă, când compania unor oameni dragi și a unui cocktail răcoritor este suficientă pentru reîncărcarea bateriilor.

Combinând piese clasice, precum sacoul, cămășile, pantofii cu toc și sandalale elegante, cu piese sport și casual, așa cum sunt tricourile simple, pantalonii din denim și tricourile cu mesaje aplicate în zona frontală, campania își propune să creeze prin intermediul vestimentației acel echilibru între job și viața personală și să ne arate că cele două pot coexista perfect, chiar și în perioada ofertantă a verii.