Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sunny sărbătoreşte Ziua internatională a teatrului pentru copii şi tineret

Ziua internatională a teatrului pentru copii şi tineret a fost marcată pentru prima dată în 2001, evenimentul urmărind educarea celor mici prin teatru, prin diversele personaje interpretate.

Teatrul este o tradiție vie, peste tot în lume iar intrarea în contact cu arta dramatică, începând din copilărie, este importantă pentru formarea personalității viitorului adult. Prin vizionarea unui spectacol de teatru, este cultivată abilitatea de a asculta și de a înțelege. De aceea, devine necesară acordarea unei atenții deosebite teatrului pentru copii și tineret, asigurând condițiile ca fiecare copil să poată merge la teatru.

  • Păstrând tradiţia aniversării, Sun Plaza şi dragonul Sunny invită publicul să sărbătorească sâmbătă, 19 martie, printr-o piesă de teatru interactiv, dedicată celor mici: „A fost odată un castel„.
  • “A fost odată un castel” este o poveste ce surprinde plăcut micii spectatori, atrăgându-i prin interactivitate şi unicitate. Împreună cu protagoniştii, copiii vor înălţa cel mai colorat castel.

  • Ziua Internatională a Teatrului pentru Copii şi Tineret continuă cu un workshop creativ şi multă distracţie alături de zâna Bibi şi actorii teatrului Ion Creangă.
  • “Build your dragon” este un atelier unic în care învăţăm să construim propriul dragon. Alături de prietenii de la Tekoneko, vom folosi unelte neconvenţionale, vom lucra în echipă şi vom da frâu liber imaginaţiei.

Te aşteptăm şi pe tine!