Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Meli Melo Paris da startul reducerilor de vara pentru colectia sezonului, sping-summer ‘21, incepand cu data de 25.06.2021

Meli Melo Paris da startul reducerilor de vara pentru colectia sezonului, sping-summer ‘21, incepand cu data de 25.06.2021.
In magazine, reducerile aplicate la accesoriile sezonului, sunt de pana la -50%, la genti, portofele, accesorii pentru par, bijuterii fantezie, curele, ceasuri & altele. De asemeni, rucsacurile & articolele vestimentare vor beneficia de o reducere de -30%.
Reducerile vizeaza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa beneficiaza de reduceri de pana la -50%, aplicabile diverselor decoratiuni.
Reducerile se vor aplica progresiv, pana la inceputul lunii august, noile procente urmand a se comunica ulterior.
Oferta promotionala se aplica la produsele semnalizate, in limita stocului, in tot lantul de magazine Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

●●●
Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 67 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem franciza, 7 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si online shop-ul: melimelo.ro.