Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Nu credem în 90-60-90! Credem în trucuri care îți pun în evidență atuurile

Statisticile arată că, din 10 oameni, 7 își setează de Anul Nou să slăbească și să facă mai mult sport. Iar din cei 7, doar 3 reușesc să facă asta cu adevărat.

Ce înseamnă asta? Că într-o lume atât de agitată, un pătrățel de ciocolată la 8 seara e fix ce-ți trebuie ca să te simți mai bine. Și că, din când în când, e ok să vrei să te plimbi prin parc și nu prin sala de sport cu 2 haltere în mână.

Perfecțiune? Ce-i aia?
 90-60-90. Așa arată perfecțiunea în cifre. Dar nouă nu ne plac cifrele si suntem de părere că perfecțiunea – aia pe care o caută oamenii în tot și în toate – se regăsește în egală măsură la fiecare dintre noi. Numai că arată diferit.

Perfecțiune e când bluza te strânge puțin, dar nu-ți bați capul cu asta. De ce? Pentru că-ți amintești că-n Italia Renascentistă, idealul de frumusețe era femeia rubensiană, la fel și-n epoca de aur a HollyWood-ului. Și, ce-i drept, Marilyn Monroe îți place teribil de tare. Și tot perfecțiune e când te decizi să nu ții dietă 20 de zile pe lună, ci doar 7, că-n atâta timp a fost clădită lumea și a ieșit destul de ok.

Măr, pară, banană și clepsidră – cele 4 tipuri de siluete

Ai înțeles, da? Indiferent de tipul de siluetă, ești perfectă așa cum ești. Nu trebuie să schimbi nimic la tine. Trebuie doar să ai grijă ce haine porți, ca să scoți în evidență toate atuurile pe care le deții. Deci, să îți duci look-ul la un nou nivel de senzație. Hai că îți arătăm noi cum:

siluaeta_para

siluaeta_mar

siluaeta_clepsidra

siluaeta_banana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât să vii în Sun Plaza pentru o cură sănătoasă de shopping!