Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Organizaţia Suedeză: Împreună facem viaţa mai frumoasă!

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Sun Plaza a reuşit să aducă un zâmbet şi o urare frumoasă de primăvară celor care i-au trecut pragul. Mărţişoarele oferite au fost realizate cu ajutorul tinerilor cu dizabilităţi şi vârstnicilor în cadrul atelierul hand-made pe care Organizaţia l-a desfăşurat.

Voluntarii şi angajaţii Organizaţiei şi-au oferit sprijinul pentru a aduce produsele la un anumit nivel de calitate şi pentru a putea interveni în diverse etape de finalizare. De asemenea, personalul spălătoriei “Fulg de nea”, unitate protejată, au ajutat să livrăm aceste mărtişoare.

Cu banii obţinuţi se vor face două lucruri importante pentru Organizaţie:

1. Achiziţionarea unui calandru (aparat profesional ce calcă automat lenjeria) pentru a putea extinde activitatea spălătoriei. Se vor putea prelua mai multe comenzi şi vor putea susţine locurile de muncă ce au fost create pentru oamenii cu nevoi speciale. În acest moment, pe Bursa Binelui, în cadrul campionatului de bine Organizaţia Suedeză a strâns 5771 ron din donaţii; Aceste fonduri vor fi suplimentate până la 2000 de euro şi cu ajutorul Sun Plaza.

2. Restul fondurilor vor asigura mesele zilnice pentru următoarele patru luni pentru cei 15 tineri cu dizabilităţi severe care sunt în grija Organizaţiei, care este singura sursă de sprijin pentru ei.

Te poţi implica şi tu redirectionand 2% prin completarea acestui formular!