Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

SunTalks: Hai să vorbim despre tine, femeia de senzație!

Cum să-ți alegi hainele care ți se potrivesc și care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poți stăpâni -sunt cele două teme ale seminariilor susținute de Lena Criveanu, designer vestimentar, și Suzana Vișan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza.

„Cum să-ți alegi piesele vestimentare care îți pot pune în valoare calitățile” vei afla de la designerul Lena Criveanu în cadrul seminarului care are loc sâmbătă, 11 martie, la ora 12.00, în Sun Plaza.

Mai presus de tendințele sezonului, este important modul în care te simți tu în hainele pe care le porți, iar asta poate fi influențat de felul în care arăți în ele. De aceea, Lena Criveanu îți va vorbi despre mesajele pe care vestimentația le transmite despre propria persoană și, deci, despre cât de important este să acorzi atenție modurilor prin care îți dezvolți propria imagine și stilul personal.

Care este legătura dintre limbajul trupului, stilul vestimentar și mesajele pe care le transmit acestea, ce piese vestimentare sunt potrivite pentru o anumită constituție și nu pentru altele, care sunt proprietățile culorilor și de ce unele sunt mai potrivite pentru persoanele cu tenul deschis la culoare și altele nu, sunt doar o parte dintre subiectele pe care Lena Criveanu le va discuta la seminar cu participantele ei.

Vino la seminar sâmbătă, 11 martie, de la ora 12.00, și află de la unul dintre cele mai cunoscuți designeri români cum să ieși din anonimat perfecționându-ți stilul personal.

Înscrierile se fac online, completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte.

„Cum să te machezi rapid și să ai rezultatele pe care ți le dorești în fiecare zi” te ajută să afli Suzana Vișan, make-up artist, la seminarul care are loc sâmbătă, 18 martie, la ora 12.00, în Sun Plaza.

Ce trebuie să conțină o trusă de machiaj? Care sunt produsele care nu trebuie să-ți lipsească din trusă și cum să le alegi astfel încât să-ți poată pune în evidență trăsăturile? Cum să te machiezi în funcție de forma ochilor? Cum îți poți transforma rapid machiajul de zi într-unul de seară? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care make-up artistul Suzana Vișan îți va răspunde la seminarul de automachiaj.

În plus, pentru că nu există o singură tehnică de machiaj care să i se potrivescă fiecărei femei, Suzana Vișan îți va prezenta nu doar teoretic, ci și practic, care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă atunci când îți realizezi machiajul. Astfel, vei învăța cum să te machiezi așa cum îți stă bine și nu așa cum îți impun tendințele sezonului.

Seminarul de automachiaj are loc sâmbătă, 18 martie, de la ora 12.00, la Sun Plaza.
Înscrierile se fac online, completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte.

Intrarea este gratuită. De asemenea, cele două seminarii vor fi transmise live
pe Facebook.