Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

RELEASE YOUR REBEL: manifesto Lee Cooper pentru libertate

„Release your rebel” este un moment de haos în momentele vieții cotidiene, îndrăzneala pe care o ai când, purtând perechea de jeans și t-shirt-ul Lee Cooper preferate, simți că ești liber să poți face orice și să cucerești lumea!

Încă din 1908, când îmbrăca muncitorii din East London și până în anii 70, când brandul britanic a fost etichetat preferatul trupelor rock londoneze, Lee Cooper a mers mână în mână cu atitudinea rebelă și cultura tinerilor, a celor ce împing limitele în tot ceea ce fac.

Astfel, pentru a celebra acest manifesto al libertății, Lee Cooper rămâne fidel stilului relaxat, materialelor din denim și croielilor ce permit mișcare în dinamica urbană, a unui stil personal „effortless”, autentic brandului britanic.

W O M E N C O L L E C T I O N

Imaginați-vă o dimineață de primăvară-vară, cu lumina ei și gândul numeroaselor posibilități. Colecția Lee Cooper SS17 aduce clasicele piese din denim, jeanșii Lee Cooper, în diferite croieli dedicate diferitelor siluete sau preferințe, cămăși smart casual cambrate pentru zile la birou, jachete din piele ecologică pentru apariții cu atitudine.

Nelipsite sunt tricourile HIT Lee Cooper cu emblema brandului sau mesaje inspiraționale ce transmit despre tine.
Pentru o garderobă completă, de dimineață până seara, colecția Lee Cooper include și fuste midi, pantaloni capri, ideale de a fi mixate cu puloverele subțiri într-o paletă largă de culori.

Cu un stil proaspat și eclectic, colecția se adresează femeilor active și libere, celor ce își doresc să își lase amprenta în orice moment și nu se tem să încorporeze în look-urile lor atât piese clasice, ce nu ies niciodată din trend, cât și accente urban-contemporane, pline de atitudine.

M E N C O L L E C T I O N

Manifesto-ul Lee Cooper se construiește sub îndemnul: Release your rebel! Și ce culoare este mai potrivită să dea startul primăverii rebele decât roșu? Roșul Lee Cooper, emblematic pentru eticheta brandului britanic, atât de prezent în această nouă colecție, linia masculină, echilibrat asortata cu diferite nuanțe de albastru denim, o alta culoare specifică Lee Cooper.

Piesele cheie și esențiale ale acestei colecții pentru bărbați sunt tricourile statement cu mânecă scurtă ce poartă logo-ul Lee Cooper. O declarație de apartenență la un lifestyle superior, al celor aleși să celebreze viața în orice moment.

Construită în jurul jeanșilor autentici Lee Cooper – într-o gamă completă de croieli și culori – colecția primăvară – vară 2017 mai aduce cămăși în multiple imprimeuri, bluze subțiri tricotate în diferite culori, hanorace și veste sport, jachete matlasate și geci biker din piele.