Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Pentru copiii cu stil şi poftă de joacă

Pantofii ECCO Shay și ECCO Elli sunt tot ce-şi doresc micii consumatori de modă de la încălţămintea perfectă pentru joacă şi aventuri în aer liber. Combinaţia de piele nubuc oleită şi piele întoarsă, cu inserţii de culoare intensă, arată modern şi totodată asigură confort optim pentru picioare.

Cromatica neutră a pantofilor casual pentru băieţi ECCO Shay – pielea neagră cu şireturi albastre sau mix de nuanţe de maro cu detalii de culoare roşie – permite asortarea acestora cu orice fel de pantaloni, de la blugi şi echipament sportiv la pantaloni mai eleganţi, din stofă.

Pantofii casual pentru fete ECCO ELLI confecţionaţi din piele naturală şi piele nubuck, cu reflecţii metalice, oferă un aspect unic. Sistemul cu scai permite o ajustare perfectă pe picior, iar căptușeala textilă permite recircularea aerului şi asigură confort pe tot parcursul zilei chiar și pentru cele mai active purtătoare.

Talpa groasă şi albă este în tendinţe şi amortizează şocurile, căptuşeala din textil absoarbe umezeala şi lasă piciorul să respire în mod natural, iar şireturile şi fermoarul lateral interior asigură cea mai bună fixare pe picior, astfel încât cei mici se pot mişca în voie de dimineaţa până seara.

Contează pe ECCO Shay si ECCO Elli pentru a-i oferi copilului tău o vară plină de petreceri, distracţie şi energie!
Colecţia de încălţăminte ECCO pentru copii primăvară-vară 2016 este disponibilă în magazinele ECCO.