Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

STAR WARS™ x LEVI’S®, colecția capsulă inspirată dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată….

Mult-îndrăgita poveste ce a început acum mai bine de 40 de ani va ajunge, în sfârșit, la final. Pentru a marca acest moment istoric, Levi’s® – un brand binecunoscut pentru afecțiunea pe care i-o poartă fanii, starea de nostalgie și devotament – a făcut echipă cu Disney și Lucasfilm și au creat o colecție specială pentru a celebra istoria epică a Star Wars.

Suprapunându-se cu lansarea filmului Star Wars: The Rise of The Skywalker și fiind centrat pe caracterele iconice din originala trilogie Star Wars, colecția Levi’s® x Star Wars prezintă a gamă de item-uri emblematice Levi’s®, cât și inspirate din stilul de stradă: tricouri și hanorace, precum și Trucker Jackets și blugi într-o mulțime de variante prespălate.

Fiecare item surprinde și elemente emblematice din galaxia Star Wars –  celebrele grafice, personajele sau navele spațiale din filmul original, plus elemente unice co-branded cum ar fi: peticul din piele Levi’s®, nasturii, agățătorile, buzunarele printate și faimosul logo Levi’s® Batwing, toate cu un twist Star Wars. Și desigur, nu ar putea exista o colecție Star Wars fără cele mai reconoscibile citate din film, printate sau brodate, pe spate sau pe mânecile item-urilor – inclusiv “Eu sunt tatăl tău”, “Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată…”, plus poate cel mai celebru din toate: nemuritorul “GGWWWRGHH!!!!” al lui Chewbacca.

“Lucasfilm și Levi’s® sunt vecini în San Francisco. Când am aflat că ultimul capitol din Saga Skywalker va apărea pe marile ecrane la finalul anului 2019, l-am împachetat pe Jedi-ul nostru și ne-am îndreptat spre Lucasfilm în căutare de Droids. Și un fapt amuzant puțin știut: Luke Skywalker purta Levi’s® în trilogia originală – jeanși albi Levi’s®! Acum este rândul nostru să întoarcem complimentul cu Vader, droids, Chewie și Leia”, ne spune Jonathan Cheung, Senior vice-președinte al departamentului de Design Innovation la Levi’s®.

În plus, avem și o veste foarte bună: promoția pentru Indigo Friday va începe mai devreme și fi valabilă în perioada: 22 noiembrie – 2 decembrie 2019.