Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Taksim aduce aromele din Istanbul mai aproape de tine!

Având o experiență de peste 5 ani pe piața restaurantelor cu servire rapidă din București, locațiile Taksim au trecut printr-o serie de modificări, adaptându-se constant cerințelor consumatorilor și urmărind continuu să îmbunatățească experința autentică turcească care definește brandul.

Astfel, cei care aleg să viziteze restaurantele Taksim vor avea posibilitatea să încerce noul Trio Veggie Combo, o combinație perfectă la un preț special. Iubitorii de produse vegetariene și nu numai, au la dispozițe trei preparate consacrate ale bucătariei orientale în aceeasi farfurie: falafel pe pat de lipie, salată tabouleh si hummus.

‘’Am introdus Trio Veggie Combo in meniul Taksim din dorinta constantă de a contribui pozitiv la stilul de viață al clientilor nostri, de a veni în întampinarea preferințelor culinare ale acestora cu un combo sănătos, delicios și nu în ultimul rând autentic. Este deja prezent în toate locatiile noastre din București și se bucură de o popularitate în creștere.’’, declară Nicu Păunescu, Operational Manager, Taskim.

Noutăți ale meniului

Trio Vegie Combo reprezintă o alăturare inspirată a două produse savuroase, deja existente în meniul Taksim, falafel si hummus, cărora li se adaugă noua salată tabouleh.

‘’Metoda de preparare a hummus-ului a fost perfecționată, acum fiind mai cremos și mai gustos. Reintroducerea salatei tabouleh, pregătită după o rețetă originală, completază combo-ul cu un plus de aromă și culoare. Continuăm sa aducem aromele din Istanbul mai aproape de clienții nostri!”, punctează Nicu Păunescu.