Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

LEVI’S

Spiritul de pionierat care a început în 1873 cu prima pereche de blugi albastra încă pătrunde în toate aspectele afacerii noastre. Prin produse și practici inovatoare, rupem matrița. Mărcile Levi’s®, Dockers®, Denizen® și Signature by Levi Strauss & Co. ™, sunt iubite de către oameni din toate domeniile.

26.06.2017
Citeste tot articolul

ANNA CORI

ANNA CORI – brand al Fabricii de încălţăminte şi marochinărie DENIS Povestea începe în anul 1985, când Ilie Cornea, artizanul acestei afaceri bucovinene, a realizat primele perechi de pantofi. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994, dintr-un atelier ce producea manual doar încălţăminte pentru bărbati, într-o adevarată fabrică care...

06.06.2017
Citeste tot articolul

TERRANOVA

Grupul Terranova, creat in 1961, detine 552 de magazine in locatii premium din 34 de tari. Este unul din cele mai importante branduri de moda pentru tinerii din mediul urban la nivel european si unul din cele mai longevive pe piata din Romania, fiind prezent pe aceasta piata din 2003.

12.04.2017
Citeste tot articolul

O BAG

O Bag este produsul infinit de versatil și omonim al brandului O Bag. Genți de mână customizabile, genți de umăr și saci de plajă sunt disponibile într-o multitudine de culori, combinații și stiluri. Nu vei vedea două exact la fel. Vino să te convingi!

23.03.2017
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!