Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

TERRANOVA

Grupul Terranova, creat in 1961, detine 552 de magazine in locatii premium din 34 de tari. Este unul din cele mai importante branduri de moda pentru tinerii din mediul urban la nivel european si unul din cele mai longevive pe piata din Romania, fiind prezent pe aceasta piata din 2003.

12.04.2017
Citeste tot articolul

O BAG

O Bag este produsul infinit de versatil și omonim al brandului O Bag. Genți de mână customizabile, genți de umăr și saci de plajă sunt disponibile într-o multitudine de culori, combinații și stiluri. Nu vei vedea două exact la fel. Vino să te convingi!

23.03.2017
Citeste tot articolul

AUTOGRAF

Autograf este un concept unic în România care aduce împreună cele mai prestigioase branduri de papetărie într-un spațiu deosebit. Cu un portofoliu unic de branduri renumite în domeniu, Autograf este dedicat spațiului tău de lucru, oferindu-ți produse sofisticate pentru crearea și accesorizarea biroului ideal. Credem că pentru cele mai bune...

23.03.2017
Citeste tot articolul

ALTEX

Pornind de la deviza “Cel mai mic pret din Romania” suntem liderii pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia, din tara, de peste 20 de ani. Insa nu doar pretul face diferenta: in acealasi timp, oferim o gama variata de produse inovatoare, sustinute de solutii optime de finantare, adaptate nevoilor...

23.03.2017
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!