Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

5àSEC

  Servicii
Parter

In anii ’60, curatatoriile chimice independente au pus bazele industriei de ingrijire a textilelor, care ofereau servicii de inalta calitate, destinate cu precadere clientilor influenti, promovand tarife netransparente si complexe, sa nu mai mentionam ca timpul de livrare era extrem de lung.
5àSec a deschis primele sucursale in anul 1968, bazate pe un concept cu adevarat inovator: sa furnizeze servicii de curatatorie si spalatorie, promovand nu numai un raport calitate/pret rezonabil, pentru a fi accesibil tuturor, dar si tarife transparente – aplicand doar cinci preturi diferite, in functie de specificitatea serviciului (de unde si cifra-simbol ‘5’ din 5àSec), totul intr-un termen de livrare rapid.

De atunci, 5àSec a cunoscut o dezvoltare rapida si de succes pe acest segment, ca rezultat al unei oferte comerciale adaptate vremurilor. Grupul si-a inceput expansiunea in Franta, lansand filiale pe tot cuprinsul tarii, apoi a depasit cu succes barierele pietei internationale si a implementat sistemul de franciza, functionand astazi in peste 30 de tari.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Adresa de email incorecta

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!