Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

CREDIT EUROPE BANK

  Servicii
Etajul 1
031 0403 960

Credit Europe Bank N.V. are sediul central în Olanda având 150 de sucursale, 756 ATM-uri, aproximativ 21.000 puncte de vanzare și mai mult de 24.000 terminale POS. Banca are 4.500 de angajați în 11 țări. Peste 4 milioane de clienți din întreaga lume se bucură de serviciile financiare oferite de Credit Europe Bank N.V.

Oferim clienților nostri corporate o gamă largă de produse bancare, incluzând finanțarea comerțului internațional, finanțarea proiectelor de investiții și împrumuturi pentru capital de lucru. Fiind prezentă pe piețe-cheie pentru comerțul internațional precum Olanda, Elveția sau Emiratele Arabe Unite dar și în țări precum Rusia, Turcia și Ucraina, unde comerțul cu materii prime este foarte dezvoltat, Credit Europe Bank N.V. este bine poziționată pentru a finanța tranzacțiile clienților oriunde pe glob.

Clienților nostri de retail si IMM-urilor le oferim produse bancare de bază în 7 țări din Europa: Belgia, Germania, Olanda, Malta, Ucraina, România și Rusia.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor