Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

ENGLISH HOME

  Decorațiuni, Lenjerie
Parter
031 425 0545

English Home oferă clienților săi noi modele și o gamă variată de produse, ce creează o atmosferă plăcută în fiecare casă. Astăzi, există peste 400 de magazine English Home în 31 de țări din întreaga lume.

English Home, brandul lider în sectorul de retail, creează un spațiu unic în locuințe; oferind de la produse pentru bucătărie la dormitor, de la produse de baie la produse pentru camera de living.

Misiunea noastră este să adăugăm inovație stilului unic al brandului, pentru a infrumuseța și a îmbunătăți casa ta și pentru a-ți oferi un mediu elegant și stilat. English Home te ajută să transformi casa ta într-un loc special, cu noile sale colecții.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

50% Discount la English Home

La English Home ai super promotii toata luna aprilie! Beneficiezi de promotia noastra de 50 % reducere la cele mai stilate produse pentru casa. English Home, tot ce e mai...

3 apr. - 30 apr.

Oferta saptamanii la English Home

Saptamana aceasta te asteptam la English Home cu o super oferta, achizitionati 3 si platiti 2! Promotie valabila pentru prosoape, categoria baie si halate.

19 apr. - 25 apr.

Black Weekend @English Home

Black Weekend tocmai a inceput la English Home, magazinul cu cele mai frumoase si accesibile  decoratiuni si textile, pentru casa ta. Beneficiezi in acest weekend de promotia noastra de 60%...

20 nov. - 22 nov.

Black Weekend @English Home

Black Weekend tocmai a inceput la English Home, magazinul cu cele mai frumoase si accesibile  decoratiuni si textile, pentru casa ta. Beneficiezi in fiecare weekend de promotia noastra de 60%...

13 nov. - 29 nov.

-60% promoție la toate produsele

-60% promoție la toate produsele, în magazinele English Home. Vă aşteaptăm cu produse interesante din categoriile: dormitor, bucătărie, baie si accesorii pentru living.

17 mart. - 31 mart.

English Home promo

Reduceri, ceea ce te face fericit, la English Home! Până la 50% reducere vă așteaptă în magazinele noastre.

11 feb. - 29 feb.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor