Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

PROFIART

  Hobby-uri
ETAJUL 1
0757 525 710

O afacere de familie inceputa acum 20 de ani, ProfiArt este astazi cel mai mare lant de magazine de arta si hobby din Bucuresti. Materialele pe care le gasesti la ProfiArt sunt destinate atat artistilor profesionisti, cat si artistilor amatori sau celor care doresc sa aiba un hobby creativ.

Ce gasesti la ProfiArt? Pensule si panza pictura, culori acrilice, culori de ulei si acuarele, creioane colorate pentru desen, caiete de schita, hartie pentru pictura, rasina epoxidica, culori textile, culori pentru sticla, picturi pe numere – sunt doar cateva exemple de tipuri de produse din oferta magazinului de arta si hobby. Mai mult, la orice vizita intr-un magazin ProfiArt ai consultanta specializata si informatii detaliate despre orice tehnica artistica sau creativa pe care vrei sa o experimentezi.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Pasiunea se întoarce în școli…sau la școală!

🔍📏 În căutarea celor mai cool și utile rechizite pentru școală la un preț rezonabil? Cautarea a luat sfârșit! Împreună cu ProfiArt, vei găsi tot ce-ți trebuie pentru ca micuțul...

15 aug. - 15 sept.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor