Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ghid de festival cu ținute ultra-cool!

La festivaluri trebuie să fii pe relaxare și să nu te complici cu ținute care să-ți dea prea multe bătăi de cap. Uite la ce ne-am gândit noi:

Pentru festivaluri  în mijlocul naturii, alege rochii suuuuper cosy!

Jazz In The Park (21.06 – 1.07), Waha Festival (12.07-16.07) sau Awake (17.08-19.08) – festivalurile în natură sunt organizate special pentru oameni liberi, care abia așteaptă să doarmă la cort și să se deconecteze de tot haosul orășenesc. Eliberează-ți mintea pe ritmuri de jazz sau pe muzica electronică a celor de la Plusculaar și uită de orice grijă!

Pentru astfel de festivaluri, recomandăm o rochie boemă, luuungă, de la BSB.

via GIPHY

Și o geantă micuță de la Forever21, în ton cu natura.

sunplaza_aprilie-8416

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cât despre încălțăminte, sandalele de la Benvenuti sunt exact ce trebuie.

via GIPHY

Pentru festivaluri la mare, ai liber la pantaloni scurți și rochii flu flu!

Nerversea (5.07 – 8.07) sau Dakini (27.06 – 1.07), festivalurile la mare sunt un mix perfect între libertate, prietenie și aventură. Ziua te bucuri de nisipul fierbinte, seara de briza mării și de muzica lui ARMIN VAN BUUREN care, apropo, vine pentru prima dată pe litoralul românesc, la Neversea. Cheers!

Ai liber la pantaloni scurți de la Forever21, buni de purtat ziua. Pentru seară, poți combina rochia scurtă cu o geacă cool, de blugi.

sunplaza_aprilie-8407

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La capitolul încălțăminte, apelăm cu încredere la prietenii din iarnă – bocancii de la Tezyo, care merg perfect cu pantaloni scurți sau rochii lejere. Sau, de ce nu, mergi desculț, ca să ți se pară viața cu adevărat frumoasă.

2000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iar dacă vrei o geantă care să se pupe cu decorul, alege gențile din paie, de la Pimkie, că se numără printre preferatele verii.

via GIPHY

Pentru festivalurile de la oraș: experimentează, experimentează, experimentează!

Summer Well (11.08 – 12.08), UNTOLD (2.08 – 5.08), Femei pe Mătăsari (1.06 – 3.06) sau Natura Fest (8.06 – 10.06), toate vin cu un sfat esențial când vine vorba de modă: joacă-te fără să ții prea mult cont de reguli! Distrează-te, fii liber și nu te mai lua atât de tare în serios. Ai timp și pentru asta.

În timp ce vei fredona versurile de la The Kooks sau te vei lăsa purtată de beat-urile de la Cigarettes After Sex, poartă salopta în dungi de la Mango.

sunplaza_aprilie-8429

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu o pereche de Vans din noua colecție, cum altfel?

sunplaza_aprilie-8454

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă te-am convins că vara asta n-ai niciun motiv să stai în casă, e timpul să faci următorul pas: să vii în Sun Plaza și să-ți înnoiești garderoba cu cele mai noi colecții. Apoi poți da startul la distracție!