Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Un fel de Sex and the City, dar cu teniși Vans

Acum vine momentul în care realitatea ne izbește. Noi nu suntem în Sex and the City și nu locuim în Manhattan, unde străzile sunt pavate frumos ca să poți merge pe tocuri de 12 și să-ți duci outfit-urile la un nou nivel de senzație. Noi suntem în Capitală, iar cu asta am spus tot.

Oare Carrie Bradshaw avea vreo pereche de Vans?

Acest fashion icon care a făcut furori afirmă că îi plac și ei puțin mai mult pantofii cu toc, drept pentru care a strâns, pe parcursul serialului, câțiva zeci de pantofi senzaționali. Acum vine întrebarea noastră: avea și ea măcar o pereche de Vans? Dacă da, sigur ne va sălta sufletul de bucurie, știind că avem ceva în comun cu diva modei.

Și cum purtăm tenișii Vans?

Cu atitudine! La ora actuală există atât de multe stiluri, încât nici n-am ști să le numim pe toate. Partea interesantă e că Vans a știut să se adapteze perfect fiecărui stil în parte. Hai să trecem la lucruri mai practice și să vedem în ce ținute poți purta tenișii Vans:

sunplaza_aprilie-8447
Teniși din magazinul Vans

La ținutele boho, pentru tipe visătoare (musai!). Stilul boho este o combinație de folk, hippie, punk și este unul dintre cele mai relaxate stiluri. Floricele din plin, culori multe, broderii delicate + o pereche de Vans = perfect!

sunplaza_mai-4718
Rochie cu maci de la H&M

La ținutele glam rock, pentru tipe cărora le place să fie în centrul atenției. Acest stil se caracterizează prin veste/geci de blugi, ținte, rochii negre, mulate pe corp, bocanci îndrăzneți. La prima vedere poate părea un stil neglijent, dar nu, e cât se poate de studiat.

sunplaza_mai-4786
Vestă de blugi de la BSB

La ținutele smart-casual, pentru tipe cărora le place să se simtă confortabil. Este un stil super accesibil și lejer, care combină perfect elementele elegante cu cele casual.

sunplaza_aprilie-8435
Sacou și pantaloni de la Mango

La ținutele urbane, pentru tipe care se dau în vânt după moda străzii. Este, probabil, cel mai băgat în seamă stil, în special de designerii care lansează colecții la prețuri accesibile pentru diferite categorii de vârstă. Tricouri cu mesaj, hanorace lejere, elemente sport – sunt printre preferatele noastre, zău!

sunplaza_aprilie-8406
Hanorac și geantă de la Forever21

La ținutele elegante, pentru tipe cărora le place să trăiască periculos. Să porți teniși la o ținută elegantă –  asta înseamnă să ai curaj și să fii nonconformist cu acte-n regulă. Dacă-ți place să te îmbraci așa, atunci Săptămâna Modei de la NY e de tine.

sunplaza_martie-6926
Deux-Pieces de la Koton

Sperăm ca din acest articol să reții un lucru important: nu trebuie să fii neapărat Carrie Bradshaw ca să ai o super atitudine. Și nici nu trebuie să o întreci la pantofi. Cu adevărat important e să știi să te joci cu stilul tău, care ar trebui să fie oricum, dar nu banal. Până la urmă despre asta e moda.