Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

10 magazine din Bucureşti pe care le găseşti doar în Sun Plaza

1. Crabtree & Evelyn

Magazin Crabtree & Evelyn

Numele brandului este inspirat de către John Evelyn (botanist din secolul 17) şi vine de la copacul englezesc Crabapple, cunoscut atât pentru aspectul pe care îl are, cât şi pentru utilitatea lui benefică. Cu mult înainte de popularitatea “miscarii” wellness, Crabtree & Evelyn a mizat pe combinaţii din esenţe de fructe, flori şi plante. Colecţiile cuprind îngrijire personală, de la parfumuri, geluri de duş, săpunuri, produse de spa, la loţiuni de corp şi creme de corp.

2. Columbia SportsWear

Magazin Columbia Sportwear

Un lider în industria sa, Columbia crează cu pasiune şi înţelegere pentru oamenii care iubesc să fie în mijlocul naturii. Tehnologia de ultima oră este folosită în toate colecţiile astfel încât jachetele, pantalonii, cizmele, bocancii şi pantofii să reziste fără probleme tuturor testelor şi să ofere clienţilor bucuria de a sta cât mai mult timp în aer liber. Magazinul Columbia este locul potrivit pentru a te echipa pentru vacanţă şi relaxare!

3. LTB

Magazin LTB

LTB este un brand global ce deţine o varietate bogată de produse din denim şi nu numai. La LTB în Sun Plaza, lumea întâlneşte denimul şi denimul întâlneşte lumea.

4. Musse

Magazin Musse

În magazinul Musse vei găsi haine ce-şi au chintesenţa în personalitatea şi unicitatea oricărui bărbat. Colecţiile includ haine casual pentru acei bărbaţi care caută haine comode, versatile, office pentru cei care caută ţinute office cu o linie comodă dar şi avangardiste cu tăieturi arhitecturale şi elemente speciale. Varietatea şi oferta de produse au consolidat poziţia brandului Musse în preferinţelor bărbaţilor, pentru că aici vor găsi întotdeauna ceva care să se potrivească stilului lor.

5. Moda Aliss

Magazin Moda Aliss

Moda Aliss s-a înfiinţat în 1994 în Craiova, oraş cu tradiţie în fabricarea confecţiilor. Colecţiile lansate în ultimii ani, atât pentru femei cât şi bărbaţi, se adresează în special generaţiei tinere, clienţi dinamici, îndrăzneţi, adaptabili noilor trend-uri, care apreciază look-ul proaspăt, mentalitatea nouă în modă, diversitatea de culori, croielile îndrăzneţe, accesoriile, detaliile care te scot din anonimat.

6. Funny Party Shop

Magazin Funny Party Shop

Situat la nivelul -1, în galeria de acces de la staţia de metrou Piaţa Sudului, Funny Party Shop are o gamă variată de produse de petrecere. De la costume de carnaval pentru adulţi şi copii. până la rochiţe de prinţese şi costume de supereroi pentru năzdrăvani. Dacă ai nevoie de o deghizare perfectă pentru petrecere, serbare sau eveniment, aici sigur vei găsi ceva potrivit pentru tine. Funny Party Shop vine în întâmpinarea părinţilor ce doresc ca şi copilul lor să îndeplinească un rol de neuitat în cadrul serbărilor şcolare. Nu-l ocoli!

7. Signum

Magazin Signum personalizari

Signum este magazinul-atelier care vă oferă toată gama de produse personalizate şi servicii profesionale de producţie publicitară. Vrei să faci un cadou haios, să personalizezi un tricou sau să oferi o amintire simpatică, magazinul Signum le rezolvă pe toate cele de mai sus.

8. Bebe Tei

Magazin Bebe Tei Sun Plaza

“Dedică-ţi timpul copilului tău, de restul ne ocupam noi!” – Aceasta este misiunea pe care a urmat-o Bebe Tei încă de la deschidere şi, neabătându-se de la această cale, a reuşit să le aducă părinţilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuţii lor. Bebe Tei susţine în continuare nevoia părinţilor de a găsi în acelaşi loc toate produsele destinate femeii aflate în perioada de sarcină și copilului cu vârsta cuprinsă între 0 şi 4 ani.

Cele mai prestigioase branduri în materie de produse pentru bebeluşi dar şi pentru gravide îţi sunt oferite de catre Bebe Tei sub acest concept de Supermarket pentru bebeluși care cuprinde peste 15.000 de produse. Această varietate, dar şi cel mai bun raport calitate-preț face din Bebe Tei opţiunea numărul 1 a fiecărei mămici.

9. ErFi

Magazin ErFi Sun Plaza

ErFi este un alt magazinul specializat în care găsiţi toate produsele necesare gravidelor, mămicilor şi bineînţeles bebeluşilor şi copiilor. Puteţi cumpăra de aici cele mai inspirate jocuri şi jucării precum şi hăinuţe şi încălţăminte de calitate pentru bebeluşi şi copii. Oferta de articole de botez şi hăinuţe de ceremonie este de asemenea extrem de variată şi atractivă iar consultanţii de vânzări vă stau întotdeauna la dispoziţie cu informaţii şi detalii tehnice, fiind gata să vă ghideze spre alegerea cea mai bună.

10. Donuterie – Be nuts. Be donuts.

gogosi-donuterie-sun-plazaO afacere dulce care a testat în bucătărie diferite rețete de gogoși cu diferite ingrediente până când, într-un final, au ieșit așa cum și-au dorit: pufoase, cremoase, unice. Gogoșile de la Donuterie sunt ca tine: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri și de diferite forme. Alege care-ţi place şi fă-le o surpriză şi celor dragi. Sau nu!