Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Descoperă o nouă dimensiune de senzaţie la Sun Plaza!

SUN PLAZA
28 sept. - 31 oct.

Te aşteptăm din 28 septembrie cu peste 25 de magazine noi, show-uri artistice şi multe alte suprize:

  • Bucură-te de peste 800 de premii!

Orice motiv de fericire se sărbătoreşte cu cele mai frumoase cadouri. Aşa că vino între 28 septembrie-1 octombrie la Info Point cu maximum două bonuri de cumpărături din Sun Plaza având o valoare totală de minimum 200 de lei şi poţ câştiga unul din sutele de vouchere cadou valabile în noile magazine.
Excepţie fac magazinele Cora şi Leroy Merlin, pentru care valoarea cumpărăturilor trebuie să fie de minimum 400 lei prin cumularea a două bonuri fiscale emise în aceeaşi zi. Regulament aici.

  • Intră în dialog cu arta contemporană!

1. Alătură-te trupei vieneze de dans contemporan Hungry Sharks!

Participă la workshop-ul de coregrafie unde vei învăţa mişcări de dans urban, sub îndrumarea dansatorilor profesionişti.

Program 28 septembrie:
Workshop: 17:00-18:30
Dans urban: 19:00-20:00

2. Lasă-te purtat de vibraţiile imaginaţiei alături de artistul Peter Kogler!

Participă la dezvăluirea unei structuri cu adevărat impresionante! Liniile curbe, vibrante au transformat deja pasajul subteran de la metrou într-o experienţă hipnotică însă, de pe 28 septembrie, la capătul lucrării, o instalaţie impresionantă de lumini, înaltă de 18 metri, va prinde viaţă. Fii pe fază la ora 19:00!

3. Descoperă mesajul criptat şi poţi câştiga un premiu!

Instalaţia urbană construită din 142 de baloane strălucitoare de artistul Manuel Gorkiewicz va prinde viaţă prin mesajul ascuns care aşteaptă să fie desluşit. Nu rata indiciile de pe pagina de FaceBook Sun Plaza şi pregăteşte-te pentru dezvăluirea finală a mesajului, pe 10 octombrie.

  • Sun Plaza te răsplăteşte astfel pentru cei 7 ani petrecuţi alături de noi. Te aşteptăm să-i zâmbeşti toamnei de sub umbrela eleganţei!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor