Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

AC & CO

  Modă bărbați
Etajul 1
0310699181

AC& co. se află aici pentru a democratiza moda masculină și pentru a oferi cea mai bună modă pentru bărbații care vor să arate cel mai bine. Viziunea AC&co. este acea de a oferi o modă de calitate capabilă să satisfacă nevoile clienților săi internaționali, concentrându-se pe țesături de ultimă generație prin practicile noastre tehnologice inovatoare. Brandul în timp ce vizează asigurarea unei mai mari diversități în moda masculină prin oferirea unor articole de modă 360-grade, cu standardele sale de înaltă calitate acordă prioritate diversității şi sustenabilității la un preț rezonabil. Articolele pe care le vedeți în magazine sunt alese cu atenție de experții noștri în moda bărbătească din punct de vedere al calității materialului şi manufacturii. La AC&co puteți găsi toate produsele de bază necesare unei garderobe bărbătești. AC&co, pe lângă ținutele clasice și de afaceri, cum ar fi costume, cravate și smoching mai mai oferă şi o gamă largă de articole de la tricouri și hanorace clasice până la ținute casual. Acesta la confecționarea articolelor sale folosește țesături din materiale textile rezistente la apă și pete. Materialele flexibile asigură o potrivire perfectă şi confort.  Mai mult, datorită tehnicilor de cusut utilizate, țesăturile devenite rezistente la mototolire nu necesită nici călcare. În plus, brandul acordă importanță atât mediul înconjurător actual cât şi celui care urmează să fie lăsat drept moștenire generațiilor viitoare. AC&co., plecând de la sloganul „Trăiască Lumea”,  îmbină sub un singur acoperiș toate eforturile de sustenabilitate. AC&co. care momentan deţine peste 350 de locații în 18 ţării, continuă să se extindă în întreaga lume.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Promoții fără precedent la AC & CO

Cu ocazia deschiderii magazinului, în perioada 2 – 31 decembrie 2017, la AC & CO poți achiziționa o Jachetă stofă și un costum complet (sacou și pantalon) la numai 1.159...

2 dec. - 31 dec.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor