Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Trăieşte atmosfera de vacanţă prin noua colecţie TIMEOUT!

Cu piese proaspete şi surprinzătoare, colecţia se adresează unei palete de consumatori activi şi joviali, ce îşi doresc să profite la maxim de fiecare moment al zilei.

WOMEN COLLECTION

Colecţia destinată femeilor îmbină în piesele sale mai multe elemente decorative care sunt plasate discret sau la scară largă pe cele mai importante articole. Imprimeul paisley, cel maritim şi imprimeul inspirat din străvechi plăci smălţuite de ceramică decorate, ce poartă influenţe mediteraneene, toate sunt reinterpretate şi devin extrem de actuale. La rândul lor, păsările imprimate, ancorele miniaturale sau supradimensionate, dungile şi nodurile marinăreşti captează esenţa nautică a verii şi o fac pe cea care poartă aceste articole să se identifice şi mai bine cu spiritul estival.

Din colecţie fac parte rochii smart din dantelă, dar şi rochii lungi şi vaporoase, bluze croşetate cu ochiuri mari, care pot fi purtate pest costumele de baie, sacouri din bumbac chambray, cămăşi din viscoză, rochii scurte cu imprimeu viu, trench-uri, jachete matlasate şi pantaloni cu croială lejeră, aidoma şalvarilor. Zona pieselor din denim este bine reprezentată, aici aflându-se atât pantaloni confecţionaţi din acest material, lungi, scurţi şi foarte scurţi, cât şi rochii şi cămăşi.

Culori precum roşul, albul, albastrul, galben, roşu sau nuanţe temperate de portocaliu formează paleta de culori a colecţiei, în timp ce secţiunea de accesorii conţine eşarfe, sandale cu talpă ortopedică din sfoară sau cu imprimeu color block, costume de baie şi papuci de tip flip-flops.

MEN COLLECTION

Varietatea pieselor masculine rivalizează cu secţiunea dedicată femeilor şi cuprinde pantaloni scurţi cu imprimeu floral difuz, tricouri cu grafie retro şi numele brandului imprimat în zona frontală, veste matlasate, pantaloni de jogging, jachete cu fermoar, sacouri din bumbac subţire, pulovere cu dungi, fin tricotate,  trench-uri, jachete de vânt şi hanorace cu glugă. La fel ca în zona feminină, colecţia conţine o parte importantă de denim, dintre care se remarcă pantalonii lungi şi scurţi confctionati din acest material, care au coloristică diferită şi croieli la fel de diverse.

Culorile principale ale colecţiei masculine sunt roşu, alb, albastru, bej şi bleumarin, pigmentate de portocaliu şi galben, în timp ce accesoriile bărbăteşti includ şorturi de plajă, curele, pantofi sport sau loafers.